ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Новият OFFROAD Bridgestone dueler all-terrain a/t002

Новият OFFROAD Bridgestone dueler all-terrain a/t002

15.06.2023 г.

• Новата първокласна гума за всякакви терени на Bridgestone (2023г.) позволява на шофьорите да оборудват своите 4x4 автомобили, така че те да се справят с всякакви повърхности и метеорологични условия.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 предлага подобрена адаптация и реакция върху различни видове терени, отлично сцепление на мокро и сухо и подобрен пробег.

• Базиран на всеобхватно проучване на пазара, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 отговаря на нуждите на водачите за безопасност и представяне на всякакви терени, като същевременно предлага усещане за свобода и приключение.

Bridgestone, световен лидер в гумите и решенията за устойчива мобилност, пуска новата Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, която е първокласна гума за всякакви терени и дава на шофьорите на автомобили 4x4 пълен контрол върху всякакъв терен.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 е проектирана да позволи на шофьорите да се справят с офроуд предизвикателства по време на техните пътувания. 

Моделът офроуд гума предлага:

  • Агресивен дизайн на шарката на гумата за по-добра адаптация и реакция върху различни видове терени. По-специално, нейната иновативна шестоъгълна блокова форма и архитектура на шарката осигуряват отлично сцепление и спирачен баланс върху различни повърхности, както и капацитет за захващане на кал и сняг, като същевременно поддържат гумата чиста, когато се връща на асфалт.
  • Отлично сцепление на мокра и суха настилка за максимален контрол както при маневри в една посока, така и в завой. Благодарение на високото съдържание на силициев диоксид, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 осигурява превъзходно сцепление върху мокри повърхности. Гумата също е сертифицирана с маркировки 3PMSF и M+S, което я прави напълно готова за зимата и отговаря на законодателството за зимни гуми.
  • Моделът е с подобрен пробег в размер на 40% в сравнение с неговия предшественик, това е станало възможно благодарение на неговата максимална ширина на отпечатъка, оптимизирано контактна повърхност и увеличена дълбочина на плъзгане.

Това е премиум гума, която отговаря на нуждите на шофьорите 4x4 за безопасност, представяне на всякакви терени и приключения

Новият офроуд bridgestone dueler all-terrain a/t002

„Според нашето цялостно проучване на пазара, водачите на превозни средства 4x4 търсят свобода и приключения, като същевременно търсят безопасност и увереност, че са готови да се справят с предстоящия път, независимо от времето или терена. С новия Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, ние предлагаме на всички 4x4 шофьори – независимо дали търсят приключение или просто използват превозното си средство за ежедневната си работа – увереността и контрола, от които се нуждаят, за да карат своите превозни средства докрай потенциал за справяне както с условия на пътя, така и извън него“, казва Емилио Тиберио, главен технически директор и главен оперативен директор в Bridgestone EMIA.

Разработен и произведен в Европа, новият Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 се предлага в 43 размера, вариращи от 15 до 19 инча. Гумата за всякакви терени е проектирана и тествана в Европейския център за научноизследователска и развойна дейност на Bridgestone с помощта на технологията за разработка на виртуални гуми. Този устойчив подход позволява цифрова версия на гума в процес на разработка да бъде създадена и тествана виртуално преди изграждането на прототипи, което води до спестяване на суровини и емисии на CO2 по време на разработката.

Създадена в съответствие с ангажимента на Bridgestone E8, Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 също е резултат от опита и експертизата, натрупани от Bridgestone при разработването на своята оригинална гума за монтаж, проектирана специално за Lamborghini Huracán Sterrato. 

Като ексклузивен партньор за гуми на суперавтомобила, Bridgestone разработи по поръчка първата в света гума за всички терени с опцията run-flat на суперавтомобили, за да подобри възможностите за всякакви терени на Huracán Sterrato, като същевременно увеличи тръпката и удоволствието от шофирането по асфалт.

Източник: bridgestone-emia.com
ProGumi