ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Кой ще постави моите гуми, ако съм ги купил онлайн?

Кой ще постави моите гуми, ако съм ги купил онлайн?

20.02.2022 г.

Кой ще постави моите гуми, ако съм ги купил онлайн?

Монтирането на гуми и джанти е най-добре да бъде оставено на професионалисти. Това е деликатна процедура, която изисква специални инструменти и знания. Средно отнема 10-15 минути, за да монтирате гумите си на джантите.

Няма място за притеснение.

Клиенти, които обмислят да купят новите си гуми онлайн не бива да се притесняват от потенциалната трудност от това да намерят как да ги монтират. Обикновено няма монтажен център, който да ви откаже услугата. Дори е възможно с предварителна уговорка да зададете доставката да бъде директно към определен център, а вие само да докарате колата.

Къде да отидете?

На първо място винаги разполагате с възможността да ползвате наш партньорски монтажен център в София и във Варна.

Като алтернатива можете да отидете в такъв по ваш избор, независимо дали е партньор или не. Просто се уверете, че същия е оборудван с необходимите инструменти и предварително проверете таксите за обслужване.

Някои монтажни центрове или станции за монтаж може да се опитат да ви наложат допълнителна такса, тъй като сте закупили гуми от някъде другаде.

У дома или във вашия офис: Мобилен монтаж

Монтаж на гуми у дома става все по-популярен избор през последните години. Това се превръща в гъвкава алтернатива и надеждна услуга за клиентите.

Само трябва да се обадите, за да уговорите среща за мястото, което ви ще ви е най-удобно било то у дома или на работа стига наоколо да има необходимата мобилна станция, която да обсулжва такива заявки.

Този сайт използва бисквитки

ProGumi