ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Новите спортни гуми от Michelin с дизайн за мокро и сухо каране Pilot sport 5

Новите спортни гуми от Michelin с дизайн за мокро и сухо каране Pilot sport 5

20.06.2022 г.

Едва ли гумите Мишелин имат нужда от каквото и да било представяне. Тяхната класа и функционалности си остават запазена марка, която може да служи за еталон на конкурентите и да ги мотивира непрекъснато да повишават нивото. Новият модел Pilot sport 5 не е изключение от това фундаментално правило, като дори успява да надгради над предшествениците си.

Някои от основните предимства на петата и подобрена серия са:

  • Изключителна динамика, постигната благодарение на конструкциите Dynamic Response и MaxTouch, които гарантират едновременно плавното маневриране и плътния контакт с платното, допринасяйки за равномерно ускоряване, спиране и завиване;
  • Устойчивост в дългосрочен план и комфорт при шофиране благодарение на специалния спортен дизайн;
  • Ненадминато сцепление на сухо и мокро трасе, постигнато чрез дуален протектор от нов клас, който ни кара да се чувстваме в абсолютна безопасност и да покоряваме смело нови и нови територии;
  • Почти безшумна;
  • Съвместима с широк клас автомобили;
  • Гаранция на производителя за 30 000 мили безпроблемен и спокоен пробег.

Гумата Мишелин Pilot sport 5 е подходяща за всеки почитател на спортните автомобили и високите скорости, но и на сигурността, контрола и лекотата на маневриране. Съчетава модерното и класическото по един превъзходен начин, който я прави предпочитан избор на ценителите.

Искате колата да ви се подчинява безпрекословно и да откликва на всяко ваше желание? Със серията Pilot sport 5 ще се доближите максимално до тази идея, така че бъдете смели и категорични, за да се насладите на качеството, което заслужавате.

Този сайт използва бисквитки

ProGumi