ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Силата на иновациите на Michelin: нови модели мото гуми за 2024 г.

Силата на иновациите на Michelin: нови модели мото гуми за 2024 г.

25.04.2024 г.

С представянето на новите гуми за мотори, които са достъпни от януари 2024, г. Michelin смята, че е постигнал техническа еволюция.  

Първата гума правена някога от MICHELIN е била проектирана за велосипед, от тогава марката е вече със 130-годишна история в разработването на гуми предназначени за превозни средства на 2 колела. С повече от 500 победи в световните шампионати на FIM, Michelin се възползва от обширно и уникално ноу-хау. Гуми слик, радиални гуми, асиметрични гуми... През последните 50 години Michelin винаги е бил движещата сила зад иновациите.

В днешно време гумите за мотори MICHELIN са напълно признати от клиентите и медиите, като осигуряващи най-доброто цялостно представяне при всякакви условия на каране. MICHELIN е и първата доверена марка гуми от потребителите в повечето страни 

MICHELIN POWER 6: ГУМАТА ЗА ВСЕКИ ДЕН, КОМБИНИРАЩА ЗАБАВЛЕНИЕ И СПОРТ 

Гумата MICHELIN Power 6 е насочена към широк спектър от потребители на спортни мотоциклети

Гумата MICHELIN Power 6 е насочена към широк спектър от потребители на спортни мотоциклети: за тези, които търсят спорт и чистото удоволствие от карането.

Освен високите оценки за спортно представяне, Michelin е поставил акцент и върху издръжливостта на пробега за всички, които пътуват на дълги разстояния с мотоциклети. Сцеплението при сухи и мокри условия, както и спортният характер, правят тази гума подходящ отговор на изискванията на каращите мотори. Предлага се в широка гама от размери, като тази гума е подходяща за мотоциклети над 300cc.

enlightenedИзвлечете най-доброто от вашето спортно каране:

  • Максимизирано сцепление за оптимален контрол 
  • Спортно управление и ловкост
  • Вдъхновено от нашата моторспортна експертиза

MICHELIN POWER GP2: МАЙСТОРЪТ НА СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ ПИСТИ Е СЕРТИФИЦИРАН И ЗА УПОТРЕБА НА ПЪТЯ.

Предназначена за пистата, гумата MICHELIN Power GP2 е сертифицирана за употреба и на път.

Предназначена за пистата, гумата MICHELIN Power GP2 е сертифицирана за употреба и на път.

Основно насочена към собствениците на суперспортни мотоциклети, тази еволюция на гумата MICHELIN Power GP влиза в нова измерение. Новата гума предлага още по-високо ниво на сцепление както на мокри, така и на сухи повърхности в сравнение с предшественика си, който вече беше водеща гума в тази категория. Благодарение на своята прецизност при каране, този модел подсилва изживяването на пистата, позволявайки на най-опитните шофьори да надхвърлят старите си постижения на пистата. Проектирана от същия екип инженери и използваща същите разработъчни инструменти като тези, използвани за гумите на MotoGP™, новата гума MICHELIN Power GP2 се възползва от опита, натрупан от Michelin през неговите 500 победи в Световния шампионат на FIM.

enlightenedПочувствайте се като експерт на пистата и увеличете увереността си на пътя:

  • Сухо сцепление, за да разкриете вашия потенциал
  • Оптимизирано управление за по-добро изживяване 
  • Модел вдъхновен от производителността на MotoGPTM 

MICHELIN ANAKEE ROAD: СУПЕР ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА MICHELIN, СЪС СПЕЦИФИЧЕН ПРИКЛЮЧЕНСКИ СТИЛ

Гумата MICHELIN Anakee Road е проектирана да допълни гамата Anakee, която включва и други модели за по-агресивно използване извън пътя - Anakee Wild и Anakee Adventure

Гумата MICHELIN Anakee Road е проектирана да допълни гамата Anakee, която включва и други модели за по-агресивно използване извън пътя - Anakee Wild и Anakee Adventure.

Тъй като пистовите мотоциклети са много универсални, тяхното приложение е също толкова разнообразно. На практика, новата гума MICHELIN Anakee Road е насочена към мотористите, които предпочитат пътя пред извън пътното приключение, каращи своя мотоциклет за дълги пътешествия по пътищата, както и за ежедневно пътуване. Тази нова гума осигурява високо ниво на сцепление в сухи и мокри условия(3), дълъг експлоатационен живот(4) и добра стабилност. Мотоциклетите в този сегмент са станали по-леки с преминаването на годините, но все още имат внушителен размер и външен вид. Michelin проектира новия Anakee Road да бъде в хармония със стила на тези мотоциклети.

enlightenedГума за пътя, специално проектирана за пистови мотори:

  • Оптимизирано сцепление на мокри пътища за уверено каране
  • Продължително тестване от пистови мотористи
  • Постоянна стабилност
 
ProGumi