ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Bridgestone Turanza All Season 6 - За изключително представяне през всеки сезон

Bridgestone Turanza All Season 6 - За изключително представяне през всеки сезон

22.11.2023 г.

Модел Bridgestone Turanza All Season 6

Това не е просто гума; това е шедьовър на иновациите, оборудвана с ENLITEN технология, както и други революционни елементи. Тази гума създава нов стандарт, гарантирайки изключително представяне през цялата година, побеждавайки всяко предизвикателство на пътя с изящество.

ENLITEN технология: Пионерство в гумите за електрически автомобили

В основата на Turanza All Season 6 се крие революционната ENLITEN технология, която е съчетание на иновационни технологии, гарантиращи максимална безопасност, изключителна производителност и подобрени характеристики за устойчивост. Този модел не е създаден само за път; той е проектиран да отговаря на уникалните изисквания на електрическите превозни средства, задавайки нови стандарти за екологично отговорно шофиране.

Оптимизиран дизайн и протектор

Turanza All Season 6 включва множество нови елементи за по-добро представяне, включително и изкусно проектиран протектор. Тази комбинация увеличава качествения контакт с пътя, подобрява представянето, както и повишава устойчивостта на износване. Резултатът е улеснено спиране и издръжливост, което да гарантира вашата безопасност и удоволствие от шофирането.

Дизайн на протектора: в печеливша битка със зимните условия на каране 

В зимни условия модел Turanza All Season 6 е проектиран с дизайн на протектора във форма на стрелка, който не е просто визуално атрактивен, но е и символ силното представяне на гумата в снежни условия. Подобрените ръбове влизат в контакт със снежната повърхност, като гарантират изключително сцепление и ефективна евакуация на вода, превръщайки зимното каране в приятно предизвикателство.

ADAC тест за 2023 година

Този характерен дизайн на протектора е бил и подложен на ADAC тест за 2023 година за всесезонни гуми, където Turanza All Season 6 печели уверено първите места по качество на представяне. Дизайнът се представя изключително при всички метеорологични условия, особено във влажни и снежни сценарии.

Тест

# място в теста

Резултати

Най-добри резултати

Сухо спиране

39.5 M

38.1 M

Боравене на сухо

92.9 Km/H

93.5 Km/H

Спиране на мокро

43.9 M

 

Манипулиране на мокро

81.6 Km/H

83.7 Km/H

Мокър кръг

16.24 s

15.89 s

Направо Aqua

86.7 Km/H

89.2 Km/H

Извит аквапланинг

4.07 m/sec2

4.66 m/sec2

Спиране на сняг

24.1 M

23.5 M

Сцепление на сняг

2964 N

 

Управление на сняг

101.5 Km/H

 

Снежен слалом

4.49 m/sec2

4.52 m/sec2

Шум

73.6 dB

72.1 dB

Съпротивление при търкаляне

10 

7.77 kg / t

6.51 kg / t

 

Позитиви: Образцова всесезонна гума с впечатляващи качества на шофиране при всякакви метеорологични условия, много кратък спирачен път на мокра настилка

Негативи: Леко повишено съпротивление при търкаляне

*модели гуми участвали в тестването

Michelin CrossClimate 2 S

Falken Euroall Season AS2

Toyo Celsius AS2

Hankook Kinergy 4S 2 X

Vredestein Quatrac Pro Pl

Goodyear Vector 4Seasons

Kenda Kenetica 4S SUV KR6

Imperial All Season Drive

Uniroyal AllSeasonExpert

Скосове по ръбовете за оптимизирано спиране на сухо и пробег 

Скосените ръбове на блока са съобразени с шарката на протектора за оптимизиране на контактната площ, без да се прави компромис с твърдостта на блока.

2D Sipes + Bumpers: Майсторство в Снежните Терени

Комбинацията от 2D фасети и бъмпери подобрява сцеплението на сняг по време на маневри, увеличава стабилността на блоковете за перфектно спиране в мокри и сухи условия. Това е гума, която е приспособена за оптимално управление при завиване.

Джобове в Централните/Раменните Блокове за допълнително сцепление

Turanza All Season 6 е модел с допълнителни джобове в протектора, стратегически разположени в основните канали. Тези джобове не само насърчават задържането на снега, но и осигуряват допълнително сцепление, предлагайки стабилност и контрол в различни условия на шофиране.

Turanza All Season 6 обслужва както електрически, така и газови превозни средства и отговаря на нарастващото търсене на всесезонни гуми, които в момента съставляват 21% от европейския пазар. Тази нова гума ще се предлага в 85 размера, като по този начин отговаря на 96% от търсенето на високи джанти във всесезонния сегмент.

Този сайт използва бисквитки

ProGumi