ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
NEXEN WINGUARD WH2 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми NEXEN WINGUARD WH2 155/80R13 79T (4PR) #154176

EAN: 8807622503405
Зимни гуми NEXEN WINGUARD WH2 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 79T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 79 до 437 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
83 . 66 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е от производителя NEXEN. Моделът WINGUARD WH2 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Този модел може да е правилния избор за вас ако търсите зимни гуми. Ширина за модела е 155. 80 е маркираната височина за гумата. Маркирания диаметър за гумата е R13. Разрешения товарен индекс е 79 (до 437 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е C. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност E. Тази гума e с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 69 dB. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител NEXEN
Модел WINGUARD WH2
Сезон зимни
Ширина 155
Височина 80
Диаметър R13
Товарен индекс 79 (до 437 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво E
Шум 69 dB
Индекси 4PR
Тежест 6.05
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
E
C
69

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Ако управлявате кола с висок клас гуми ще имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво. Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 16 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Теглото на колата и вашият личен стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокър път. Икономията на гориво се оценява от A до G в цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху мокро пътно платно. Различието в спирачния път между клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране от водача. За превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран. Той категоризира гумите по отношение на европейските лимити за ниво на шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Вижте също: автогуми цена  гуми 205 55 r16  гуми  зимни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi