ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Nankang N889 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Nankang N889 255/75R17 111Q (P, OWL, P.O.R) #251385

EAN: 4717622043471
Летни гуми Nankang N889 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 111Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 111 до 1090 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
387 . 88 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя NANKANG. Любима марка на много клиенти в страната. Моделът N889 може да закупите от онлайн магазина ProGumi на промо цена.Маркировката на този модел гуми е летни. Ширина за модела е 255. 75 е отбелязаната височина за гумата. R17 е маркираният диаметър за гумата от производителя. 111 (до 1090 кг) е разрешеният товарен индекс. Скоростният индекс е сред най-добрите Q (до 160 км/ч.) за този клас гуми. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител NANKANG
Модел N889
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 75
Диаметър R17
Товарен индекс 111 (до 1090 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Индекси P, OWL, P.O.R
Доставка 7-10 дни от Германия

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Ако притежавате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 20 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Екологичното каране ще намали със сигурност консумацията на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при спирането на автомобил между клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране от водача. При автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е много важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху влажния асфалт.

*. Външен шум влияние

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: нови гуми за мотори  online gumi  205 55r16  автогуми цени 

Този сайт използва бисквитки