ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Michelin Pilot SX-MXX3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Michelin Pilot SX-MXX3 245/45R16 ZR (N2) #201987

EAN: 3528701379142
Летни гуми Michelin Pilot SX-MXX3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( ZR )
Сезон летни летни
Скоростен индекс ZR до >240 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
815 . 36 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от MICHELIN. Една от наложените компании на пазара. Модел PILOT SX-MXX3 можете да поръчате от магазин ProGumi за отбелязаната цена.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана от производителя като летни. Отбелязаната от производителя ширина е 245. 45 е маркираната височина за гумата от производителя. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R16. Модела гуми има скорестен идекс от ZR (до >240 км/ч.). Онлайн магазин ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 7-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител MICHELIN
Модел PILOT SX-MXX3
Сезон летни гуми
Ширина 245
Височина 45
Диаметър R16
Скоростен индекс ZR (до >240 км/ч.)
Индекси N2
Доставка 7-10 дни от Германия

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако управлявате автомобил с висок клас гуми определено ще имате далеч по-икономични стойности на потребление на гориво. Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 17% от консумацията на гориво при вашето превозно средство.

Енергийно ефективното шофиране намалява консумацията на гориво. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Разликата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно. За кола движеща се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на европейските лимити за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Вижте също: автогуми  195 6515  всесезонни гуми  нови зимни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi