ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Michelin Pilot Sport A/S 3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Michelin Pilot Sport A/S 3 275/45R20 110V (A, XL, N0, A/S) #88358

EAN: 3528706573149
Летни гуми Michelin Pilot Sport A/S 3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110V )
Сезон летни летни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
665 . 25 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание MICHELIN е комманията производител на тази гума. Известна фирма в света на гумите. Модел PILOT SPORT A/S 3 можете да поръчате от сайта ProGumi на промо цена.летни е маркировката на гумите. Маркираната ширина за модела е 275. Маркираната височина за гумата от производителя е 45. R20 е маркирания диаметър за гумата от производителя. 110 (до 1060 кг) е допустимия товарен индекс. Модела гуми има скорестен идекс от V (до 240 км/ч.). Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е C. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е B. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 69 dB. Ние предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Сегмент Премиум
Сертификат N0
Сертифицирана за Porsche
Производител MICHELIN
Модел PILOT SPORT A/S 3
Сезон летни гуми
Ширина 275
Височина 45
Диаметър R20
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво B
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Опции XL-подсилена гума
Индекси A, XL, N0, A/S
Тежест 14.9
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
B
C
1
69

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате автомобил с висок клас гуми със сигурност имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Гумите оказват около 20% от разхода на гориво при вашата кола.

Теглото на колата и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокра настилка. За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво се оценява от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране и други фактори. Сцеплението с мокър асфалт е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокрото пътно платно. При кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан. Той маркира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: всесезонни гуми  нови гуми за мотори  205 5516  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки