ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Michelin Pilot Sport 4S ZP 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Michelin Pilot Sport 4S ZP 245/35R19 89(Y) (TL, FSL, FR, RFT, ZP) #87608

EAN: 3528703430841
Летни гуми Michelin Pilot Sport 4S ZP - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 89(Y) )
Сезон летни летни
Товарен индекс 89 до 580 кг
Скоростен индекс (Y)
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
Runflat Runflat
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
680 . 55 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание MICHELIN е комманията производител на тази гума. Любима марка на много хора в България. Моделът PILOT SPORT 4S ZP може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Този модел гуми са летни и са изключително добър избор при много клиенти. Маркираната ширина за модела е 245. Маркираната височина за гумата от производителя е 35. R19 е маркирания диаметър за гумата. Товарен индекс - 89 (до 580 кг). Скоростния индекс за модела Y (до 300 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е D. 70 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Сегмент Премиум
Производител MICHELIN
Модел PILOT SPORT 4S ZP
Сезон летни гуми
Ширина 245
Височина 35
Диаметър R19
Товарен индекс 89 (до 580 кг)
Скоростен индекс (Y)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 70 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, Runflat
Индекси TL, FSL, FR, RFT, ZP
Тежест 12.24
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
D
C
2
70

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Гумите оказват около 19 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Ако управлявате кола с висок клас гуми може да имате по-икономични параметри на потребление на гориво.

Теглото на колата и вашият личен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Ниското налягане при гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокро пътно платно. Разликата при внезапно спиране между класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. За кола движеща се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан. Това категоризира гумите по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение дори и само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: автогуми  всесезонни гуми  зимни гуми