ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Michelin Pilot Sport 4 SUV 265/50R20 107V (TL, FSL, FR, FP, SUV, M+S) #82701

EAN: 3528706339875
Летни гуми Michelin Pilot Sport 4 SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 107V )
Сезон летни летни
Товарен индекс 107 до 975 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
556 . 64 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание MICHELIN е производителя на тази гума. Наложена марка на пазара. Моделът PILOT SPORT 4 SUV може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана като летни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 265. Маркираната височина за гумата е 50. Маркирания диаметър за гумата е R20. Разрешения товарен индекс е 107 (до 975 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е V (до 240 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е A. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност C. Разглеждания от вас моделе сравнително тих отбелязаното ниво на шум е 72 dB. Ние може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Сегмент Премиум
Производител MICHELIN
Модел PILOT SPORT 4 SUV
Сезон летни гуми
Ширина 265
Височина 50
Диаметър R20
Товарен индекс 107 (до 975 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси TL, FSL, FR, FP, SUV, M+S
Тежест 15.76
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
A
2
72

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Ако управлявате превозно средство разполагаща с висок клас гуми може да имате по-икономични параметри на потребление на гориво. Изследванията показват, че гумите оказват влияние до до 20% от консумацията на гориво при вашето превозно средство.

Екологичното каране ще намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокра настилка. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението с влажната пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокро пътно платно. Разликата между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране от водача. За автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: всесезонни гуми  мото гуми  205 55r16  195 65r15