ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
MARSHAL KL33 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми MARSHAL KL33 235/55R20 105V (XL) #276414

Летни гуми MARSHAL KL33 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 105V )
Сезон летни летни
Товарен индекс 105 до 925 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
262 . 70 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е MARSHAL. Една от наложените фирми на пазара. Модел KL33 можете да поръчате от сайта ProGumi.летни е маркировката на този вид гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 235. Маркираната височина за гумата от производителя е 55. R20 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. Максимално допустимият товарен индекс е 105 (до 925 кг). Скоростният индекс за модела V (до 240 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Ние можем да извършим доставка за 2 дни. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител MARSHAL
Модел KL33
Сезон летни гуми
Ширина 235
Височина 55
Диаметър R20
Товарен индекс 105 (до 925 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Опции XL-подсилена гума
Индекси XL
Доставка 2 дни

Легенда на символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 16 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Ако изберете гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Енергийно ефективното (екологично) каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличават съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Теглото на автомобила и вашият личен стил на каране също оказват сериозно влияние. Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в потреблението на гориво се отбелязва в евро етикета със символи от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според индивидуалния стил на шофиране. За кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредна ситуация на пътя. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокрото пътно платно.

*. Външен шум влияние

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Той категоризира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: автогуми  205 5516  гуми  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки