ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
MALATESTA KOBRA NT 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми MALATESTA KOBRA NT 195/80R15 95S #247353

Всесезонни гуми MALATESTA KOBRA NT - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 95S )
Товарен индекс 95 до 690 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
198 . 05 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от MALATESTA. Една от наложениете фирми на пазара. Моделът KOBRA NT може да закупите от сайта ProGumi на атрактивна цена.всесезонни е обозначението на гумите. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 195. Маркираната височина за гумата от производителя е 80. R15 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Товарен индекс - 95 (до 690 кг). Скоростния индекс за модела S (до 180 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител MALATESTA
Модел KOBRA NT
Сезон всесезонни гуми
Ширина 195
Височина 80
Диаметър R15
Товарен индекс 95 (до 690 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Доставка 2 дни

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Ако закупите гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 17% от консумацията на гориво при вашата кола.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Екологичното каране ще намали разхода на гориво. Разликата в графиката между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране от водача. При автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху мокрото пътно платно.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Той маркира гумите по отношение на европейските лимити за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: автогуми  online gumi  гуми 205 55 r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки