ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
LINGLONG R620 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми LINGLONG R620 195R14 106/104Q #156949

Летни гуми LINGLONG R620 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 104Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 104 до 900 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
104 . 71 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е LINGLONG. Модел R620 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi супер цена. Обозначението Сезон на гумите е класифицирано като летни. Маркираната ширина за модела е 195. R14 е маркирания диаметър за гумата. 104 (до 900 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми Q (до 160 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е D. Този модел гуми са сравнително тихи тяхното ниво на шум е 72 dB. Ние може да направим доставката за 2 дни. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител LINGLONG
Модел R620
Сезон летни гуми
Ширина 195
Диаметър R14
Товарен индекс 104 (до 900 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 72 dB
Тежест 10.61
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
72

Какво означават символите

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви осигури много по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Изследванията показват, че гумите оказват влияние до 15-20% от разхода на гориво за вашето превозно средство.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Теглото на колата и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат голямо влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в консумацията на гориво е отбелязана от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. За превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация. Сцеплението с влажна пътна настилка е изключително важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокрото пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: мото гуми  гуми онлайн  205 5516  автогуми цени