ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
LINGLONG KMA400 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми LINGLONG KMA400 #154172 13R22.5 156/150K (18PR)

Всесезонни гуми LINGLONG KMA400 - Тежкотоварни Гуми ( 150K )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 150 до 3350 кг
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
811 . 56 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
LINGLONG е производителя на тази гума. Една от познатите фими на пазара. Моделът KMA400 се предлага в магазина ProGumi на супер цена.Този модел гуми са от тип всесезонни. Ширина за модела е 13. R22.5 е отбелязания диаметър за гумата. Максимално допустимия товарен индекс е 150 (до 3350 кг). Скоростния индекс за модела K (до 110 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Сцеплението на мокро за гумата е със стойност B. Маркировката за разходът на гориво е D. Този модел гуми са сравнително тихи за този клас тяхното ниво на шум е 73 dB. Ние може да направим доставката в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител LINGLONG
Модел KMA400
Сезон всесезонни
Ширина 13
Диаметър R22.5
Товарен индекс 150 (до 3350 кг)
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Индекси 18PR
Ос предни - Truck
Тежест 73.00
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
73

Какво означават символите

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Когато купите гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 17-20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият личен стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Енергийно ефективното (екологично) каране ще намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокра настилка. За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво се маркира от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението с мокър асфалт е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно. При кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от голямо значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  гуми 195 65 r15  всесезонни гуми  зимни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi