ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Landsail Winter Lander 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Landsail Winter Lander 225/50R17 98H #87907

EAN: 6900532972926
Зимни гуми Landsail Winter Lander - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 98H )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 98 до 750 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
427 . 58 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание LANDSAIL е фирмата произвела тази гума. Една от наложените компании на пазара. Моделът WINTER LANDER може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.Гумите са маркирани от производителя като зимни. Ширина на модела е 225. 50 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R17 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. 98 (до 750 кг) е допустимия товарен индекс. Гумите имат скоростен индекс H (до 210 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Този модел гуми са с добри показатели за шум за техния клас , като нивото на шум е 73 dB. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител LANDSAIL
Модел WINTER LANDER
Сезон зимни гуми
Ширина 225
Височина 50
Диаметър R17
Товарен индекс 98 (до 750 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум C
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
C
C
3
73

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Много научни изследвания показват, че на гумите се дължи около до 20% от консумацията на гориво за вашия автомобил. Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми ще имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво.

Енергийно ефективното (екологично) каране ще намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Ниското налягане при гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране. Например за лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрия асфалт.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: гуми за мотори цена  летни гуми цена  всесезонни гуми  магазини за гуми  автогуми цени