ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми LANDSAIL LS588 SUV XL 275/40R22 108Y #248058

EAN: 6900532530133
гуми LANDSAIL LS588 SUV XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 0 бр.
229 . 05 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание LANDSAIL е комманията производител на тази гума. Моделът може да закупите от онлайн магазина ProGumi на промо цена.Тези гуми са класифицирани от вид летни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 275. Маркираната височина за гумата от производителя е 40. R22 е отбелязания диаметър за гумата. Товарен индекс - 108 (до 1000 кг). Тези гуми имат скоростен индекс Y (до 300 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е B. Този модел гуми са сравнително тихи нивото на шум е 73 dB. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 6-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Гумите оказват приблизително 18% от консумацията на гориво за вашата кола. Когато изберете гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на колата и вашият собствен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокра настилка. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията на гориво се маркира от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с влажната пътна настилка е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре превозното средство незабавно върху влажното пътно платно. Разликата между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране от водача. При кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови автогуми  евтини гуми  205 55 r16  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки