ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KUMHO WinterCraft WS71 SUV 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO WinterCraft WS71 SUV 265/45R20 108V (TL, XL, FSL, SUV, M+S, 3PMSF) #182816

EAN: 8808956165840
Зимни гуми KUMHO WinterCraft WS71 SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 108V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 108 до 1000 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 3 бр.
320 . 78 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KUMHO е фирмата произвела тази гума. Модела WINTERCRAFT WS71 SUV може да закупите от сайта за гуми ProGumi.Гумите са класифицирани от производителя като зимни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 265. 45 е отбелязаната височина за гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R20. Максимално допустимия товарен индекс е 108 (до 1000 кг). Ако информацията за скорстния индекс е важна за вас - неговата стойност е V (до 240 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е C. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност C. 72 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Онлайн магазин ProGumi можем да извършим доставка за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел WINTERCRAFT WS71 SUV
Сезон зимни гуми
Ширина 265
Височина 45
Диаметър R20
Товарен индекс 108 (до 1000 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FSL, SUV, M+S, 3PMSF
Тежест 15.67
Доставка 2 дни
евро етикет
C
C
2
72

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате превозно средство разполагаща с висок клас гуми ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 17% от разхода на гориво за вашия автомобил.

Енергийно ефективното каране ще намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокър път. За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според стила на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажен асфалт е много важно от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила по възможност незабавно върху мокрия асфалт. Например за автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Той маркира гумите по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: гуми за мотор цена  летни гуми  всесезонни гуми цена  гуми цени  автогуми цени 

Този сайт използва бисквитки