ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KUMHO ROAD VENTURE MT51 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO ROAD VENTURE MT51 265/60R18 119Q (TL, M+S) #160852

EAN: 8808956169596
Летни гуми KUMHO ROAD VENTURE MT51 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 119Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 119 до 1360 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
262 . 32 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KUMHO е фирмата произвела тази гума. Модел ROAD VENTURE MT51 можете да поръчате от ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана от производителя като летни. Отбелязаната от производителя ширина е 265. 60 е отбелязаната височина за гумата. Отбелязаният диаметър за гумата е R18. Максимално допустимият товарен индекс е 119 (до 1360 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.). Магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел ROAD VENTURE MT51
Сезон летни гуми
Ширина 265
Височина 60
Диаметър R18
Товарен индекс 119 (до 1360 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Индекси TL, M+S
Тежест 24.47
Доставка 2 дни

Легенда

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 15-20% от консумацията на гориво при вашата кола. Ако управлявате кола с висок клас гуми ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Екологичното каране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията на гориво се отбелязва от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите с мокър асфалт е много важно с оглед на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху влажния асфалт. Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране. Например за кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Популярно при нас: летни гуми цени  нови зимни гуми  нови автогуми  нови гуми за мотор