ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KUMHO ROAD VENTURE MT KL71 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO ROAD VENTURE MT KL71 205/80R16 104Q #157864

Летни гуми KUMHO ROAD VENTURE MT KL71 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 104Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 104 до 900 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
223 . 38 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KUMHO е комманията производител на тази гума. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът ROAD VENTURE MT KL71 се предлага от ProGumi с атактивна цена.Този модел гуми са летни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 205. Маркираната височина за гумата е 80. R16 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Разрешения товарен индекс е 104 (до 900 кг). Гумите имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. Ние предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел ROAD VENTURE MT KL71
Сезон летни гуми
Ширина 205
Височина 80
Диаметър R16
Товарен индекс 104 (до 900 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Тежест 16.01
Доставка 2 дни

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

На гумите се дължи приблизително 15% от консумацията на гориво за вашата кола. Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми ще имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

Теглото на колата и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Разликата между стойностите A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво е отбелязана в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране от водача. Сцеплението с влажната пътна настилка е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила бързо върху влажния асфалт. Например за лек автомобил движещ се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Той категоризира гумите по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: гуми за мотор цена  нови летни гуми  нови всесезонни гуми  гуми цена  автогуми цени