ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KUMHO MHO SOLUS 4S HA32 XLSUV 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO MHO SOLUS 4S HA32 XLSUV 235/55R19 105W (TL, XL, SUV, M+S) #263479

EAN: 8808956298951
Всесезонни гуми KUMHO MHO SOLUS 4S HA32 XLSUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 105W )
Товарен индекс 105 до 925 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
258 . 10 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е KUMHO. Моделът MHO SOLUS 4S HA32 XLSUV може да закупите от магазина ProGumi.Тези гуми са от тип всесезонни и са популярен избор при много от нашите клиенти. Ширината на модела е 235. Отбелязаната височина за гумата е 55. R19 е маркираният диаметър за гумата. Максимално допустимият товарен индекс е 105 (до 925 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е W (до 270 км/ч.). C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. C е маркировката за разход на гориво. Разглежданата от вас гума е сравнително тиха отбелязаното ниво на шум е 72 dB. Ние можем да извършим доставка за 6-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел MHO SOLUS 4S HA32 XLSUV
Сезон всесезонни гуми
Ширина 235
Височина 55
Диаметър R19
Товарен индекс 105 (до 925 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, SUV, M+S
Тежест 12.933
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Легенда на символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Когато притежавате гуми с по-добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 20 процента от консумацията на гориво за вашата кола.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Енергийно ефективното каране намалява потреблението на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво се маркира от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е изключително важно с оглед на сигурността и зависи от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно. Разликата между клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според стила на шофиране от водача. Например при кола движеща се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това класифицира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Вижте също: летни гуми цени  зимни гуми цени  нови автогуми  гуми за мотор цена 

Този сайт използва бисквитки