ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KUMHO ECSTA PS71 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO ECSTA PS71 215/50R18 92W #275205

Летни гуми KUMHO ECSTA PS71 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 92W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 92 до 630 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
205 . 17 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KUMHO е компанията производител на разглежданата от вас гума. Любима марка на много хора в България. Моделът ECSTA PS71 може да закупите от магазина ProGumi.Тези гуми са отбелязани като летни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 215. 50 е маркираната височина за гумата от производителя. Маркираният диаметър за гумата е R18. Максимално допустимият товарен индекс е 92 (до 630 кг). Гумите имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. Ние от ProGumi може да направим доставката за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел ECSTA PS71
Сезон летни гуми
Ширина 215
Височина 50
Диаметър R18
Товарен индекс 92 (до 630 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Доставка 2 дни
видео клип

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Когато имате гуми с по-добри показатели за разход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба. Гумите оказват приблизително 17-20 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Ниското налягане на гумите покачват значително съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява на сцеплението на мокра настилка.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва в евро етикета със символи от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата незабавно върху влажното пътно платно. Разликата в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране. Например при лек автомобил движещ се с 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-висока шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: нови всесезонни гуми  гуми за мотори цена  гуми 205 55 r16  195 6515 

Този сайт използва бисквитки