ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
KORMORAN SNOWPRO B2 KO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KORMORAN SNOWPRO B2 KO #154385 165/70R13 79T

EAN: 3528701023977 Гуми Kormoran
Зимни гуми KORMORAN SNOWPRO B2 KO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 79T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 79 до 437 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
79 . 44 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е от производителя KORMORAN. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът SNOWPRO B2 KO може да закупите от онлайн магазина ProGumi на промо цена.Този модел е изключително подходящ за вас ако търсите да закупите зимни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 165. Маркираната височина за гумата е 70. R13 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. 79 (до 437 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е T (до 190 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро D. Маркировката за разходът на гориво е E. Разглеждания от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 68 dB. Ние може да направим доставката в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител KORMORAN
Модел SNOWPRO B2 KO
Сезон зимни
Ширина 165
Височина 70
Диаметър R13
Товарен индекс 79 (до 437 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво E
Шум 68 dB
Тежест 6.10
Доставка 2 дни
евро етикет
E
D
68

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви даде значнително по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. На гумите се дължи приблизително 16 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане при гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. Теглото на автомобила и вашият собствен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Енергийно ефективното (екологично) каране може значително да намали потреблението на гориво.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво се маркира от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при стила на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на автомобила с влажната пътна настилка е изключително важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство бързо върху мокрия асфалт. Например при автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: летни гуми цени  зимни гуми цени  автомобилни гуми цени  гуми за мотор цена 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi