ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
KORMORAN SnowPro 145 70 13 71 Q 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KORMORAN SNOWPRO #154030 145/80R13 75Q

EAN: 3528701622040 Гуми Kormoran
Зимни гуми KORMORAN SNOWPRO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 75Q )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 75 до 387 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
69 . 81 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от KORMORAN. Една от наложените компании на пазара. Моделът SNOWPRO може да закупите от сайта ProGumi на атрактивна цена.зимни е вида на гумите. Ширина на модела е 145. 80 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R13 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Допустимия товарен индекс е 75 (до 387 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е Q (до 160 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е D. E е маркировката за разход на гориво. Тези гуми са доста тихи за този клас тяхното ниво на шум е 67 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Производител KORMORAN
Модел SNOWPRO
Сезон зимни
Ширина 145
Височина 80
Диаметър R13
Товарен индекс 75 (до 387 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво E
Шум 67 dB
Тежест 5.58
Доставка 2 дни
евро етикет
E
D
67

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително 20 процента от разхода на гориво за вашия автомобил. Ако изберете гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G по цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с мокра пътна настилка е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила бързо върху влажното пътно платно. Различието в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при стила на шофиране от водача. Например при превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан. Това маркира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови всесезонни гуми  гуми за мотори цена  гуми 205 55 r16  гуми 195 65 r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi