ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
KORMORAN ALL SEASON 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KORMORAN ALL SEASON 155/70R13 75T #154049

EAN: 3528706599316
Всесезонни гуми KORMORAN ALL SEASON - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 75T )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 75 до 387 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
78 . 57 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
KORMORAN е фирмата произвела тази гума. Любима марка на редица клиенти в страната. Модел ALL SEASON можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi на супер цена.Този модел е подходящ ако търсите да закупите всесезонни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 155. Маркираната височина за гумата от производителя е 70. R13 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Разрешения товарен индекс е 75 (до 387 кг). Модела гуми има скорестен идекс от T (до 190 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е C. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. 69 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Ние можем да извършим доставка за 2 дни.
Характеристики
Производител KORMORAN
Модел ALL SEASON
Сезон всесезонни
Ширина 155
Височина 70
Диаметър R13
Товарен индекс 75 (до 387 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 69 dB
Тежест 5.65
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
69

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви позволи по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Изследванията показват, че на гумите се дължи до 15% от консумацията на гориво за вашата кола.

За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Екологичното шофиране намалява разхода на гориво.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в консумацията на гориво се оценява от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокрото пътно платно. Разликата между класовете A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране и други фактори. При превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум влияние

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Вижте също: мото гуми  нови летни гуми  нови всесезонни гуми  нови гуми  автогуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi