ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KLEBER TRANSPRO 4S 205/65R15 102/100T (M+S, 3PMSF) #264506

EAN: 3528703345725
Всесезонни гуми KLEBER TRANSPRO 4S - Лекотоварни Гуми ( 100T )
Товарен индекс 100 до 800 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
237 . 29 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е KLEBER. Моделът TRANSPRO 4S може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Тези гуми са от тип всесезонни. Маркираната ширина за модела е 205. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. R15 е маркираният диаметър за гумата от производителя. Разрешеният товарен индекс е 100 (до 800 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.). B е индексът за сцепление на мокро за гумата. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е D. 72 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Ние можем да осигурим този модел за 2 дни.
Характеристики
Производител KLEBER
Модел TRANSPRO 4S
Сезон всесезонни гуми за бус
Ширина 205
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 100 (до 800 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Индекси M+S, 3PMSF
Тежест 9.85
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
2
72

Легенда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 18% от разхода на гориво при вашия автомобил. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви позволи по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане увеличават сериозно съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Икономията на гориво е маркирана в евро етикета със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра пробег.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с мокър асфалт е изключително важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху влажния асфалт. Разликата при спирането на автомобил между клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. За автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: автомобилни гуми  online gumi  205 5516  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки