ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KLEBER QUADRAXER3 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KLEBER QUADRAXER3 205/55R17 95V (TL, XL, FR) #263450

EAN: 3528708879607
Всесезонни гуми KLEBER QUADRAXER3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 95V )
Товарен индекс 95 до 690 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
222 . 48 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от KLEBER. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът QUADRAXER3 може да закупите от онлайн магазина ProGumi на промо цена.Този модел може да е правилният избор за вас ако търсите да поръчате всесезонни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 205. Маркираната височина за гумата от производителя е 55. Маркираният диаметър за гумата е R17. Товарен индекс - 95 (до 690 кг). Тези гуми имат скоростен индекс V (до 240 км/ч.). B е индексът за сцепление на мокро за гумата. C е маркировката за разход на гориво. Този модел гуми са сравнително тихи за техния клас , като нивото на шум е 69 dB. Ние можем да извършим доставка за 2 дни. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител KLEBER
Модел QUADRAXER3
Сезон всесезонни гуми
Ширина 205
Височина 55
Диаметър R17
Товарен индекс 95 (до 690 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FR
Тежест 9.39
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
C
B
1
69

Легенда на символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Според различни изследвания - на гумите се дължи около до 20 процента от разхода на гориво за вашия автомобил. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане при гумите увеличават доста съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява на сцеплението на мокра настилка. Теглото на колата и вашият собствен стил на управление на автомобила също могат да окажат сериозно влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали разхода на гориво - съответно и разходите Ви. Икономията в потреблението на гориво се маркира в евро етикета със символи от A до G в цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажен асфалт е много важно за всеки шофьор с оглед на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата бързо върху влажния асфалт. При лек автомобил движещ се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Вижте също: нови гуми за мотори  online gumi  205 55 r16  автомобилни гуми цени 

Този сайт използва бисквитки