ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
KLEBER Quadraxer 2 3
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KLEBER Quadraxer 2 225/55R16 99W #83056

EAN: 3528704002481
гуми KLEBER Quadraxer 2 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
374 . 95 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя KLEBER. Моделът QUADRAXER 2 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Тези гуми са всесезонни и са популярен избор сред много клиенти. Маркираната ширина на гумата за модела е 225. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 55. R16 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Разрешения товарен индекс е 99 (до 775 кг). Модела гуми има скорестен идекс от W (до 270 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност B. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност C. Разглежданите от вас гуми са сравнително тихи за техния клас нивото на шум е 69 dB. Ние можем да осигурим този модел за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако притежавате гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително до 20 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Екологичното (енергийно ефективно) шофиране може значително да намали консумацията на гориво. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на колата и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Икономията на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението с мокра пътна настилка е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажното пътно платно. Разликата при спирането на автомобил между от клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според стила на шофиране и други фактори. Например при автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това маркира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: автогуми  гуми 195 65 r15  всесезонни гуми цени  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки