ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KLEBER DYNAXER UHP XL 225/45R17 94V #168497

EAN: 3528701124759
гуми KLEBER DYNAXER UHP XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
153 . 23 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя KLEBER. Модел DYNAXER UHP XL можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi.Този модел гуми са от тип летни и са любим избор при много от нашите клиенти. Отбелязаната от производителя ширина на гумата е 225. Маркираната височина за гумата от производителя е 45. Маркираният диаметър за гумата от производителя е R17. 94 (до 670 кг) е допустимият товарен индекс. Скоростният индекс е сред най-добрите V (до 240 км/ч.) за този клас гуми. A е индексът за сцепление на мокро за гумата. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност C. Разглежданите от вас гуми са сравнително тихи , като нивото на шум е 69 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате автомобил разполагаща с висок клас гуми ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 16 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Теглото на превозното средство и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат голямо влияние. Ниското налягане при гумите покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Икономията в консумацията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението с мокър асфалт е много важно с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху влажното пътно платно. Разликата в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране от водача. Например за превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум влияние

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Той категоризира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови гуми за мотор  гуми цени  гуми 205 55 r16  автогуми 

Този сайт използва бисквитки