ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Kingstar WINTER RADIAL SW40 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Kingstar WINTER RADIAL SW40 165/70R13 79T #141967

EAN: 8808563275611
Зимни гуми Kingstar WINTER RADIAL SW40 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 79T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 79 до 437 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност #Наличност: 4 бр.+
55 . 20 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от KINGSTAR. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът WINTER RADIAL SW40 може да закупите от сайта ProGumi.Този модел гуми са зимни и са изключително популярен избор сред много клиенти. Отбелязаната от производителя ширина е 165. 70 е маркираната височина за гумата от производителя. R13 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Товарен индекс - 79 (до 437 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е T (до 190 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е E. Този моделе сравнително тих нивото на шум е 71 dB. Ние можем да осигурим този модел за 2 дни.
Характеристики
Производител KINGSTAR
Модел WINTER RADIAL SW40
Сезон зимни гуми
Ширина 165
Височина 70
Диаметър R13
Товарен индекс 79 (до 437 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро E
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Тежест 5.536
Доставка 2 дни
евро етикет
E
2
71

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Много научни изследвания показват, че на гумите се дължи около 20 процента от разхода на гориво при вашата кола. Ако притежавате гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Теглото на автомобила и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Икономията на гориво е маркирана от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според условията на шофиране. Например при превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от голямо значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум влияние

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: автогуми  нови гуми  205 5516  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки