ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Kingstar Road Fit SK10 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Kingstar Road Fit SK10 215/40R17 83W #223235

EAN: 8808563338255
Летни гуми Kingstar Road Fit SK10 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 83W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 83 до 487 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност #Наличност: 0 бр.
79 . 73 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KINGSTAR е производителя на тази гума. Любима марка на много клиенти в страната. Моделът ROAD FIT SK10 може да закупите от магазина ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана от производителя като летни. Ширина на модела е 215. Маркираната височина за гумата от производителя е 40. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R17. 83 (до 487 кг) е товарния индекс за модела. Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност E. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност E. Разглежданата от вас гума e с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 71 dB. Магазин ProGumi можем да осигурим този модел за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Производител KINGSTAR
Модел ROAD FIT SK10
Сезон летни гуми
Ширина 215
Височина 40
Диаметър R17
Товарен индекс 83 (до 487 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро E
Разход на гориво E
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Доставка 2 дни
евро етикет
E
E
2
71

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви позволи по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 15% от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Ниското налягане при гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми класовете A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажна пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила бързо върху мокрия асфалт. За лек автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Вижте също: летни гуми  зимни гуми цени  автомобилни гуми  гуми за мотор