ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Hankook WINTER I'CEPT EVO3X W330A 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook WINTER I'CEPT EVO3X W330A 315/30R22 107V (XL) #153027

EAN: 8808563479507
Зимни гуми Hankook WINTER I'CEPT EVO3X W330A - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 107V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 107 до 975 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
624 . 45 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Производителя на този модел гуми е HANKOOK. Популярна фирма на пазара. Моделът WINTER I'CEPT EVO3X W330A се предлага от ProGumi с атактивна цена.Маркировката на гумите е зимни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 315. 30 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R22 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. 107 (до 975 кг) е допустимия товарен индекс. Ако информацията за скорстния индекс е важна за вас - неговата стойност е V (до 240 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е B. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е E. Разглежданата от вас гума e с добри показатели за шум при шофиране отбелязаното ниво на шум е 75 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 6-9 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел WINTER I'CEPT EVO3X W330A
Сезон зимни
Ширина 315
Височина 30
Диаметър R22
Товарен индекс 107 (до 975 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси XL
Доставка 6-9 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Научните изследвания показват, че на гумите се дължи приблизително 17% от консумацията на гориво при вашия автомобил. Ако имате гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Енергийно ефективното каране ще намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Разликата между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в консумацията на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми класовете A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране от водача. Например при превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите на автомобила с влажната пътна настилка е изключително важно с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на европейските лимити за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: зимни гуми  магазини за гуми  205 5516  летни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi