ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Hankook Winter i*cept evo2 W320 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Winter i*cept evo2 W320 205/50R17 93V #80982

EAN: 8808563372204
гуми Hankook Winter i*cept evo2 W320 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
362 . 94 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от HANKOOK. Любима марка на много клиенти в страната. Предлагания модел WINTER I*CEPT EVO2 W320 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi на атрактивна цена.Маркировката на този модел гуми е зимни. Ширина за модела е 205. 50 е отбелязаната височина за гумата. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R17. Допустимия товарен индекс е 93 (до 650 кг). Гумите имат скоростен индекс V (до 240 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. Гумата има сцепление на мокро C. Маркировката за разходът на гориво е D. 72 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

На гумите се дължи до 18% от консумацията на гориво при вашия автомобил. Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми определено ще имате по-икономични стойности на потребление на гориво.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Екологичното каране ще намали консумацията на гориво. Ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на каране също оказват значително влияние. Икономията на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране. Например при кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация. Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е много важно с оглед на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на европейските стандарти за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови гуми  205 55 r16  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки