ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми HANKOOK W330A I*CEPT EVO3 SUV 315/35R20 110V (TL, XL, FP, SUV, M+S, 3PMSF) #249173

EAN: 8808563479866
Зимни гуми HANKOOK W330A I*CEPT EVO3 SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
514 . 22 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от HANKOOK. Моделът W330AXL може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.зимни е обозначението на този модел гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 315. Маркираната височина за гумата е 35. R20 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. 110 (до 1060 кг) е товарният индекс за модела. Скоростният индекс за този модел гуми е V (до 240 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е C. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е C. Този модел гуми са с добри показатели за шум за техния клас тяхното ниво на шум е 75 dB. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка за 6-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел W330A I*CEPT EVO3 SUV
Сезон зимни гуми
Ширина 315
Височина 35
Диаметър R20
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FP, SUV, M+S, 3PMSF
Тежест 15.923
Доставка 6-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми ще имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво. Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 19% от разхода на гориво за вашата кола.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Енергийно ефективното (екологично) каране намалява консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране и други фактори. При превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е много важно от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата бързо върху мокрия асфалт.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Той категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: автомобилни гуми цени  магазини за гуми  205 55r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки