ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Hankook Ventus S1 evo3 K127C SUV HRS 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127C SUV HRS 265/50R19 110W (TL, XL, *, RFT, S1, SUV) #88972

EAN: 8808563410609
Летни гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127C SUV HRS - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
Runflat Runflat
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
462 . 57 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание HANKOOK е фирмата произвела тази гума. Една от наложените фирми на пазара. Моделът VENTUS S1 EVO3 K127C SUV HRS се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена. Обозначението Сезон на гумите е от тип: летни. Ширината на модела е 265. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 50. R19 е отбелязаният диаметър за гумата. 110 (до 1060 кг) е товарният индекс за модела. Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е W (до 270 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е A. Относно разхода на гориво, производителят е отбелязал стойност B. Разглежданите от вас гуми са доста тихи за този клас тяхното ниво на шум е 69 dB. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел VENTUS S1 EVO3 K127C SUV HRS
Сезон летни гуми
Ширина 265
Височина 50
Диаметър R19
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво B
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Опции XL-подсилена гума, Runflat
Индекси TL, XL, *, RFT, S1, SUV
Тежест 15
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
B
A
1
69

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако купите гуми с по-добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Изследванията показват, че гумите оказват влияние до 15-20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на автомобила с влажната пътна настилка е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрия асфалт. При превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови гуми за мотори  летни гуми цени  всесезонни гуми  гуми цени  автогуми