ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Hankook Ventus S1 evo3 K127 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127 245/35R19 93(Y) #83981

EAN: 8808563453880
гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
387 . 73 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание HANKOOK е фирмата произвела тази гума. Една от наложените фирми на пазара. Моделът VENTUS S1 EVO3 K127 може да закупите от сайта за гуми ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е от тип: летни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 245. Отбелязаната височина за гумата е 35. R19 е отбелязаният диаметър за гумата. Товарен индекс - 93 (до 650 кг). Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми Y (до 300 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност A. Маркировката за разхода на гориво е C. Разглежданата от вас гума e с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 72 dB. Магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако имате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. На гумите се дължи до 18-20 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство.

Енергийно ефективното (екологично) каране може значително да намали консумацията на гориво. Теглото на автомобила и вашият личен стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Ниското налягане при гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според стила на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство незабавно върху влажното пътно платно. Например при лек автомобил движещ се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови гуми за мотори  летни гуми цени  всесезонни гуми цени  евтини гуми  автогуми 

Този сайт използва бисквитки