ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Hankook Ventus S1 evo3 K127 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127 #151588 245/40R21 100Y (XL, FSL, S1)

EAN: 8808563478371 Гуми Hankook
Летни гуми Hankook Ventus S1 evo3 K127 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 100Y )
Сезон летни летни
Товарен индекс 100 до 800 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
487 . 90 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
HANKOOK е комманията производител на тази гума. Модел VENTUS S1 EVO3 K127 можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi на супер цена.Тези гуми са от вид: летни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 245. Маркираната височина за гумата от производителя е 40. R21 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 100 (до 800 кг). Скоростния индекс за модела Y (до 300 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. A е индекса за сцепление на мокро за гумата. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност C. Този модел гуми са доста тихи за този клас нивото на шум е 72 dB. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел VENTUS S1 EVO3 K127
Сезон летни
Ширина 245
Височина 40
Диаметър R21
Товарен индекс 100 (до 800 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси S1
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
A
2
72

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако закупите гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. Изследванията показват, че на гумите се дължи приблизително 20% от консумацията на гориво за вашата кола.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път. Теглото на колата и вашият собствен стил на шофиране също могат да окажат значително влияние. Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокрия асфалт. Например за превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това маркира гумите по отношение на европейските стандарти за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови автогуми  гуми  зимни гуми  нови летни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi