ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
HANKOOK K127B S1 EVO3 RFT XL 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми HANKOOK K127B S1 EVO3 RFT XL 255/45R20 105Y (TL, XL, FSL, RFT, MFS, S1) #249634

EAN: 8808563530376
Летни гуми HANKOOK K127B S1 EVO3 RFT XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 105Y )
Сезон летни летни
Товарен индекс 105 до 925 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
Runflat Runflat
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
471 . 97 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание HANKOOK е комманията производител на тази гума. Една от популярните конмании на пазара. Моделът K127B S1 EVO3 RFT XL се предлага от онлайн магазина за гуми ProGumi на атрактивна цена.Този модел гуми са летни и са изключително добър избор при много наши клиенти. Ширина за модела е 255. 45 е маркираната височина за гумата. R20 е отбелязания диаметър за гумата. Допустимия товарен индекс е 105 (до 925 кг). Гумите имат скоростен индекс Y (до 300 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 6-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел K127B S1 EVO3 RFT XL
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 45
Диаметър R20
Товарен индекс 105 (до 925 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума, Runflat
Индекси TL, XL, FSL, RFT, MFS, S1
Тежест 16.759
Доставка 6-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми определено ще имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Гумите оказват около 18-20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното каране ще намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между класовете A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението с влажен асфалт е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство незабавно върху мокрото пътно платно. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови гуми  гуми 205 55 r16  автогуми цени