ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми HANKOOK K127A S1 EVO3 SUV XLAO 295/35R23 108Y (TL, XL, S1, SUV, AO, M+S) #248973

EAN: 8808563446882
Летни гуми HANKOOK K127A S1 EVO3 SUV XLAO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 108Y )
Сезон летни летни
Товарен индекс 108 до 1000 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
522 . 14 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание HANKOOK е производителя на тази гума. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът K127A S1 EVO3 SUV XLAO се предлага от онлайн магазина ProGumi.Маркировката на гумите е летни. Ширина за модела е 295. Отбелязаната височина за гумата е 35. Маркирания диаметър за гумата е R23. Допустимия товарен индекс е 108 (до 1000 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е Y (до 300 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност C. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Този модел гуми са с добри показатели за шум за техния клас нивото на шум е 70 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 6-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел K127A S1 EVO3 SUV XLAO
Сезон летни гуми
Ширина 295
Височина 35
Диаметър R23
Товарен индекс 108 (до 1000 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Ниво на шум A
Опции XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, S1, SUV, AO, M+S
Тежест 17.765
Доставка 6-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Изследванията показват, че на гумите се дължи приблизително 17% от консумацията на гориво за вашия автомобил. Ако изберете гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на колата и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Икономията в консумацията на гориво се маркира от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране и други фактори. При автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е много важно от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Вижте също: гуми за мотор цена  летни гуми  всесезонни гуми цена  гуми онлайн  автомобилни гуми цени 

Този сайт използва бисквитки