ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Hankook Dynapro MT2 RT05 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Dynapro MT2 RT05 33/12R15 108Q (6PR) #151873

EAN: 8808563448640
Летни гуми Hankook Dynapro MT2 RT05 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 108Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 108 до 1000 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
405 . 18 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
HANKOOK е компанията производител на разглежданата от вас гума. Любима марка на много клиенти в страната. Моделът DYNAPRO MT2 RT05 се предлага от сайта ProGumi.Тези гуми са летни и са изключително популярен избор при много клиенти. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 33. 12 е отбелязаната височина за гумата. R15 е маркирания диаметър за гумата. Допустимия товарен индекс е 108 (до 1000 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.). Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел DYNAPRO MT2 RT05
Сезон летни
Ширина 33
Височина 12
Диаметър R15
Товарен индекс 108 (до 1000 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Индекси 6PR
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Изследванията показват, че на гумите се дължи около 15% от разхода на гориво при вашия автомобил. Ако притежавате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокър път.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра. Икономията на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране. При кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от голямо значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила колкото се може по-бързо върху мокрия асфалт.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето хора не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това класифицира гумите по отношение на европейските лимити за шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: автогуми цени  195 65 r15  всесезонни гуми  зимни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi