ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
HANKOOK DYNAPRO AT2 RF11 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Dynapro AT2 RF11 265/70R17 115T (TL, FSL, M+S, 3PMSF) #89372

EAN: 8808563425382
Всесезонни гуми Hankook Dynapro AT2 RF11 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 115T )
Товарен индекс 115 до 1215 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
400 . 66 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от HANKOOK. Модел DYNAPRO AT2 RF11 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi супер цена. Гумите са от тип всесезонни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 265. Маркираната височина за гумата от производителя е 70. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R17. 115 (до 1215 кг) е допустимия товарен индекс. Скоростния индекс за този модел гуми е T (до 190 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност D. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е C. Разглеждания от вас моделе доста тих при шофиране , като нивото на шум е 73 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 7-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел DYNAPRO AT2 RF11
Сезон всесезонни гуми
Ширина 265
Височина 70
Диаметър R17
Товарен индекс 115 (до 1215 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси TL, FSL, M+S, 3PMSF
Тежест 15.3
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
D
2
73

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми ще имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 17-20% от консумацията на гориво за вашия автомобил.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво - съответно и разходитве Ви.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията в консумацията на гориво е отбелязана в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите на автомобила с влажната пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре колата незабавно върху мокрото пътно платно. Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. При автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: зимни гуми цена  нови летни гуми  автогуми цена