ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
HANKOOK DYNAPRO AT2 RF11 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Hankook Dynapro AT2 RF11 265/65R18 114T (M+S, 3PMSF) #84018

EAN: 8808563441290
Всесезонни гуми Hankook Dynapro AT2 RF11 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 114T )
Товарен индекс 114 до 1180 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
433 . 09 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя HANKOOK. Една от наложените компании на пазара. Моделът DYNAPRO AT2 RF11 може да закупите от магазина ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана като всесезонни. Ширината на модела е 265. 65 е отбелязаната височина за гумата. Отбелязаният диаметър за гумата е R18. 114 (до 1180 кг) е товарният индекс за модела. Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми T (до 190 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност D. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност C. Разглежданата от вас гума е сравнително тиха нивото на шум е 73 dB. Ние можем да извършим доставка за 7-10 дни от Германия. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел DYNAPRO AT2 RF11
Сезон всесезонни гуми
Ширина 265
Височина 65
Диаметър R18
Товарен индекс 114 (до 1180 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси M+S, 3PMSF
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
D
2
73

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви осигури по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. На гумите се дължи до 20% от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Енергийно ефективното каране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на колата и вашият собствен стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Икономията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране и други фактори. При превозно средство движещо се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации. Сцеплението на гумите с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство бързо върху мокрото пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на европейските стандарти за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови гуми за мотори  летни гуми  всесезонни гуми цена  гуми онлайн  нови автогуми