ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми HANKOOK AH31 315/80R22.5 156L (TL, 3PMSF) #183447

*
EAN: 8808563369853
Летни гуми HANKOOK AH31 - Тежкотоварни Гуми ( 156L )
Сезон летни летни
Товарен индекс 156 до 4000 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 1 бр.
1055 . 37 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание HANKOOK е компанията производител на разглежданата от вас гума. Една от наложениете фирми на пазара. Моделът AH31 може да закупите от магазина за гуми ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана от производителя като летни. Отбелязаната от производителя ширина е 315. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 80. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R22.5. 156 (до 4000 кг) е разрешения товарен индекс. Скоростния индекс за този модел гуми е L (до 120 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е B. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е C. Разглежданата от вас гума e с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 73 dB. Магазин ProGumi можем да осигурим този модел за 7-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител HANKOOK
Модел AH31
Сезон летни
Ширина 315
Височина 80
Диаметър R22.5
Товарен индекс 156 (до 4000 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум A
Индекси TL, 3PMSF
Тежест 69.54
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Изследванията показват, че гумите оказват влияние до 16% от консумацията на гориво при вашето превозно средство. Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви даде по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Енергийно ефективното (екологично) шофиране намалява консумацията на гориво. Икономията в потреблението на гориво е отбелязана в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Различието в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според стила на шофиране и други фактори. Например при автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажен асфалт е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре колата бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: нови гуми за мотори  летни гуми  всесезонни гуми цена  гуми цена  автогуми цени 

Този сайт използва бисквитки