ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GT Radial Maxmiler WT2 Cargo 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GT Radial MAXMILER WT2 Cargo 195/70R15 104/102R (M+S, 3PMSF) #300754

EAN: 6932877106766
Зимни гуми GT Radial MAXMILER WT2 Cargo - Лекотоварни Гуми ( 102R )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 102 до 850 кг
Скоростен индекс R до 170 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност #Наличност: 0 бр.
119 . 60 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание GT RADIAL е производителят на тази гума. Една от наложените фирми на пазара. Моделът MAXMILER WT2 CARGO се предлага от ProGumi с атрактивна цена.Този модел гуми са от тип зимни и са изключително добър избор сред много наши клиенти. Маркираната ширина на гумата за модела е 195. Маркираната височина за гумата от производителя е 70. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R15. 102 (до 850 кг) е разрешеният товарен индекс. Скоростният индекс е сред най-добрите R (до 170 км/ч.) за този клас гуми. Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е C. D е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Разглежданите от вас гуми са доста тихи за този клас нивото на шум е 71 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 2 дни.
Характеристики
Производител GT RADIAL
Модел MAXMILER WT2 CARGO
Сезон зимни гуми за бус
Ширина 195
Височина 70
Диаметър R15
Товарен индекс 102 (до 850 кг)
Скоростен индекс R (до 170 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Индекси M+S, 3PMSF
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
2
71

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 17 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство. Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми със сигурност имате по-икономични параметри на потребление на гориво.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Екологичното каране ще намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро етикета със символи от A до G по цветна скала.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с мокра пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокрия асфалт. Разликата между класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. За кола движеща се с приблизително 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Това маркира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например , когато показателят се увеличи с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

*. Символ за зимни гуми

Гуми етикети - зимни гумиЗимните гуми, одобрени за използване при тежки снежни условия, носят специфична пиктограма, наречена „Алпийски символ“ или 3PMSF (3 върха със снежинка). За да има пиктограма, гумата трябва да е преминала специално изпитване за спиране на път със сняг. Въросният символ можете да намерите на страничната стена на гумата.

 

*. Символ за гуми за лед

Гуми етикети - зимни гумиСкандинавските зимни гуми, одобрени за използване при изключително студени и екстремни зимни условия, също носят специфична пиктограма, представляваща леден сталагмит. За да носи пиктограмата, гумата трябва да е преминала специално изпитване за екстремно спиране на лед. Тези гуми се продават предимно в скандинавските страни и трябва да се използват при изключително студени и усложнени зимни условия. Обикновено тези гуми не работят добре на влажна повърхност или при умерени зимни условия.

 

 

Популярно в магазина: всесезонни гуми цени  нови гуми за мотор  205 55 r16  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки