ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF 385/65R22.5 164K (TL, 3PMSF) #274685

EAN: 8859295831798
Летни гуми GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF - Тежкотоварни Гуми ( 164K )
Сезон летни летни
Товарен индекс 164 до 5000 кг
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
594 . 48 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя GROUNDSPEED. Известна фирма в света на гумите. Моделът GSFS02 3PMSF може да закупите от сайта ProGumi.Този модел е изключително подходящ за вас ако търсите да закупите летни гуми. Ширина за модела е 385. Маркираната височина за гумата е 65. R22.5 е маркираният диаметър за гумата. 164 (до 5000 кг) е разрешеният товарен индекс. Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми K (до 110 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност A. C е маркировката за разход на гориво. Разглежданата от вас гума е доста тиха при шофиране нивото на шум е 74 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Производител GROUNDSPEED
Модел GSFS02 3PMSF
Сезон летни
Ширина 385
Височина 65
Диаметър R22.5
Товарен индекс 164 (до 5000 кг)
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво C
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Индекси TL, 3PMSF
Тежест 68.6
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Легенда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви даде по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Изследванията показват, че на гумите се дължи до 15% от консумацията на гориво за вашия автомобил.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличават съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението при мокра настилка. Теглото на автомобила и вашият собствен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Разликата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Различието в спирачния път между клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при условията на шофиране и други фактори. Например при превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите с мокър асфалт е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно.

*. Външен шум

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това категоризира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: автогуми цена  гуми 205 55 r16  гуми цени  зимни гуми цени 

Този сайт използва бисквитки