ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF 315/80R22.5 156L (TL, 3PMSF) #274271

EAN: 8859295831828
Летни гуми GROUNDSPEED GSFS02 3PMSF - Тежкотоварни Гуми ( 156L )
Сезон летни летни
Товарен индекс 156 до 4000 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
533 . 03 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от GROUNDSPEED. Наложена марка на пазара. Модел GSFS02 3PMSF можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi.Този модел гуми са отбелязани от вид летни. Отбелязаната от производителя ширина е 315. 80 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R22.5 е отбелязаният диаметър за гумата. 156 (до 4000 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми L (до 120 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност A. C е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Тази гума e с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 74 dB. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител GROUNDSPEED
Модел GSFS02 3PMSF
Сезон летни
Ширина 315
Височина 80
Диаметър R22.5
Товарен индекс 156 (до 4000 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво C
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Индекси TL, 3PMSF
Тежест 59.06
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Гумите оказват приблизително 15-20 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Изборът на гуми с по-добра категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Енергийно ефективното шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво. Теглото на вашия автомобил и вашият собствен стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Ниското налягане на гумите покачват доста съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва в евро етикета със символи от A до G по цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при стила на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важно от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокрото пътно платно. За автомобил движещ се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Той категоризира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: гуми за мотори  гуми онлайн  205 55r16  автогуми 

Този сайт използва бисквитки