ProGumi
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GRIPMAX SUREGRIP AS XL #166845 225/45R19 96W (TL, XL)

EAN: 6969999054767 Гуми Gripmax
Всесезонни гуми GRIPMAX SUREGRIP AS XL - Автомобилни Гуми ( 96W )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 96 до 710 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност >Наличност: 4 бр.+
183 . 41 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е произведена от GRIPMAX. Известна фирма в света на гумите. Моделът SUREGRIP AS XL се предлага от сайта ProGumi на изключително атрактивна цена.Този модел гуми са от тип всесезонни и са любим избор при много наши клиенти. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 225. 45 е отбелязаната височина за гумата. R19 е отбелязания диаметър за гумата. Товарен индекс - 96 (до 710 кг). Модела гуми има скорестен идекс от W (до 270 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност C. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е C. 72 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител GRIPMAX
Модел SUREGRIP AS XL
Сезон всесезонни
Ширина 225
Височина 45
Диаметър R19
Товарен индекс 96 (до 710 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси XL
Тежест 12.4
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Редица научните изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 17% от консумацията на гориво при вашата кола. Ако управлявате автомобил разполагаща с висок клас гуми определено ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на каране също могат да окажат значително влияние. Енергийно ефективното (екологично) каране може значително да намали консумацията на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег. Икономията в консумацията на гориво се маркира от A до G в цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението с мокър асфалт е много важно от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно. Например за превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредна ситуация.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Вижте също: гуми за мотори  гуми цена  205 55 r16  автомобилни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi