ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
GOODYEAR WRANGLER AT ADVENTURE 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Goodyear Wrangler AT Adventure #152020 265/60R18 110H (AT)

EAN: 4038526104410 Гуми Goodyear
Летни гуми Goodyear Wrangler AT Adventure - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110H )
Сезон летни летни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
383 . 59 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
GOODYEAR е компанията производител на разглежданата от вас гума. Модел WRANGLER AT ADVENTURE можете да поръчате от сайта ProGumi на промо цена.Маркировката от производителя на този модел гуми е летни. Ширина на модела е 265. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 60. R18 е отбелязания диаметър за гумата. 110 (до 1060 кг) е товарния индекс за модела. Модела гуми има скорестен идекс от H (до 210 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност D. D е маркировката за разход на гориво. Тази гума e с добри показатели за шум при шофиране отбелязаното ниво на шум е 73 dB. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител GOODYEAR
Модел WRANGLER AT ADVENTURE
Сезон летни
Ширина 265
Височина 60
Диаметър R18
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси AT
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
D
D
2
73

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Ако закупите гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Изследванията показват, че на гумите се дължи около 18-20 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Екологичното каране може значително да намали консумацията на гориво. Теглото на автомобила и вашият личен стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при стила на шофиране от водача. Например за превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации. Сцеплението с мокра пътна настилка е изключително важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Той категоризира гумите по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: автомобилни гуми цени  магазини за гуми  зимни гуми  летни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi