ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GOODYEAR WRANGLER AT ADV 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GOODYEAR WRANGLER AT ADV 255/65R17 110T (AT, M+S) #158585

EAN: 5452000583666
Летни гуми GOODYEAR WRANGLER AT ADV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110T )
Сезон летни летни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
294 . 70 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание GOODYEAR е производителя на тази гума. Една от наложените компании на пазара. Моделът WRANGLER AT ADV се предлага от сайта ProGumi на изключително атрактивна цена.Тези гуми са от тип летни и са любим избор при много клиенти. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 255. Маркираната височина за гумата от производителя е 65. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R17. 110 (до 1060 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Гумите имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. Гумата има сцепление на мокро E. Маркировката за разходът на гориво е E. Този моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 73 dB. Онлайн магазин ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител GOODYEAR
Модел WRANGLER AT ADV
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 65
Диаметър R17
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро E
Разход на гориво E
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси AT, M+S
Тежест 16.62
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
E
E
2
73

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Според различни изследвания - на гумите се дължи около 17-20 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство. Ако управлявате кола с висок клас гуми може да имате по-икономични параметри на потребление на гориво.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е много важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата бързо върху мокрото пътно платно. Например за кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от голямо значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето хора не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той класифицира гумите по отношение на европейските лимити за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: автогуми  гуми цена  гуми 205 55 r16  195 65 r15