ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
GOODYEAR ULTRA GRIP PERFORMANCE + SUV 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Goodyear Ultra Grip Performance + SUV #152134 215/65R17 99V (SUV)

EAN: 4038526073051 Гуми Goodyear
Зимни гуми Goodyear Ultra Grip Performance + SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 99V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 99 до 775 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
378 . 01 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е произведена от GOODYEAR. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът ULTRA GRIP PERFORMANCE + SUV се предлага от сайта ProGumi на изключително атрактивна цена.зимни е маркировката на гумите. Отбелязаната от производителя ширина е 215. 65 е маркираната височина за гумата. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R17. Разрешения товарен индекс е 99 (до 775 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс V (до 240 км/ч.). B е индекса за сцепление на мокро за гумата. Маркировката за разходът на гориво е C. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 71 dB. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител GOODYEAR
Модел ULTRA GRIP PERFORMANCE + SUV
Сезон зимни
Ширина 215
Височина 65
Диаметър R17
Товарен индекс 99 (до 775 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Индекси SUV
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
C
B
2
71

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

На гумите се дължи приблизително 15% от консумацията на гориво за вашия автомобил. Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми определено ще имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. Теглото на вашия автомобил и вашият собствен стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Икономията на гориво е отбелязана в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. При превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е изключително важно с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: гуми за мотори  бг гуми  гуми 205 55 r16  автогуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi